Kirjoittaja

Hei,

Olen Pekka Väänänen. Perustin Asuntosalkunrakentaja.fi sivuston, koska halusin jakaa kokemuksiani ja ajatuksiani asuntosijoittamisella vaurastumisesta.

Intohimojani ovat asuntosijoittaminen, yrittäminen, vaurastuminen ja urheilu. Olen työskennellyt rahoitusalalla ja pyörittänyt siinä ohessa sivutoimisesti kahta yritystä. Olenpa joskus pelaillut pokeriakin “ammatikseni”. Ostin ensimmäisen sijoitusasuntoni vuonna 2012 ja sen jälkeen olen tehnyt jo kymmeniä sijoitusasuntokauppoja. Vauhti on siis ollut kova, mutta olisi varmasti ollut vieläkin kovempi, mutta alle keskitason palkka sekä nelihenkisen perheen elättäminen toivat oman haasteensa asuntosalkunrakentamiselle.

Moni saattaisi vastaavassa tilanteessa ajatella, ettei asuntosijoittaminen ole mahdollista pienillä tuloilla. Itse asiassa ajattelin itsekin vielä muutama vuosi sitten niin, mutta olen muutamassa vuodessa sattunut pääsemään pidemmälle kuin olisin osannut odottaa. Olen sitä mieltä, että vaurastua voi vaikkei omistakaan suuria pääomia eivätkä tulot päätä huimaisi. Täytyy vain ottaa selvää asioista, olla hiukan luova sekä omata tietynlaista “sijoittajaluonnetta”. Juuri nyt työskentelen päätoimisesti asuntosijoitusliiketoimintaa harjoittavassa yrityksessämme.

Saatat olla jo kokenut asuntosijoittaja tai vasta tutustumassa asuntosijoittamiseen, mutta toivon, että kirjoitukseni ovat hyödyksi ja antavat intoa. Antoisia lukuhetkiä!

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on asuntosijoittamiseen tai mihin tahansa muuhun asiaan liittyvää asiaa tai kysymyksiä!

Pekka Väänänen, 044-2300694, pekka[at]asuntosalkunrakentaja.fi

Tarkemmin omaa tarinaani kerron ostanasuntoja.comin podcastissa.

Kurkkaa ketä muita tiimiimme kuuluu.

Potkua asuntosijoittamiseen ja vaurastumiseen: