Kirjoittaja

Hei,

Olen Pekka Väänänen. Perustin Asuntosalkunrakentaja.fi sivuston, koska halusin jakaa kokemuksiani ja ajatuksiani asuntosijoittamisella vaurastumisesta.

Ensimmäisen sijoitusasuntoni ostin yhdessä sisarusteni kanssa vuonna 2012 ja sen jälkeen olen tehnyt kymmeniä sijoitusasuntokauppoja ja päässyt toimimaan asuntosijoittamisen parissa täysipäiväisesti. Vauhti on siis ollut kova ja olisi varmasti ollut vieläkin kovempi, mutta alle keskitason palkka sekä nelihenkisen perheen elättäminen toivat oman haasteensa asuntosalkunrakentamiselle.

Moni saattaisi vastaavassa tilanteessa ajatella, ettei asuntosijoittaminen ole mahdollista pienillä tuloilla. Itse asiassa ajattelin itsekin aiemmin niin, mutta olen muutamassa vuodessa sattunut pääsemään pidemmälle kuin olisin osannut odottaa. Olen sitä mieltä, että vaurastua voi vaikkei omistakaan suuria pääomia eivätkä tulot päätä huimaisi. Täytyy vain ottaa selvää asioista, olla hiukan luova sekä omata tietynlaista ”sijoittajaluonnetta”.

Työskentelin aiemmin rahoitusalalla ja pyöritin siinä ohessa sivutoimisesti kahta yritystä. Olenpa joskus opiskeluaikoinan pelaillut pokeriakin muutaman vuoden ”ammatikseni”. Syksyllä 2016 pystyin toteuttamaan tavoitteeni eli hyppäämään pois ”oravanpyörästä” ja toimimaan päätoimisesti Asuntosalkunrakentajan taustalla olevassa asuntosijoitusliiketoimintaa harjoittavassa perheyrityksessämme. Asuntosijoittamisen ohella muita mielenkiinnon kohteitani ovat yrittäminen, menestyminen, itsensä kehittäminen ja urheilu.

Saatat olla jo kokenut asuntosijoittaja tai vasta tutustumassa asuntosijoittamiseen, mutta toivon, että kirjoitukseni ovat hyödyksi ja antavat intoa. Antoisia lukuhetkiä!

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on asuntosijoittamiseen tai mihin tahansa muuhun asiaan liittyvää asiaa tai kysymyksiä!

Pekka Väänänen, 044-2300694, pekka[at]asuntosalkunrakentaja.fi

Tarkemmin tarinaani kerron ostanasuntoja.comin podcastissa.

Potkua asuntosijoittamiseen ja vaurastumiseen: