Etsimme ostettavia rivi- ja kerrostaloja sekä tontteja

Asuntosalkunrakentaja.fi -sivuston taustalla toimii vuonna 2014 Seinäjoella perustettu perheomisteinen Sibvest Oy.

Etsimme ostettavia asuinkiinteistöjä pääasiassa kasvukeskuksista ja keskisuurista kaupungeista, arvoltaan n. 1-30M€ kokoluokassa. Kohteet voivat olla hyväkuntoisia tai korjaustoimenpiteitä vaativia. Useimmat ostetut kohteet ovat olleet vanhoja ARA-kohteita, jotka eivät enää sovellu omistajan strategiaan.

Osan kohteista jätämme omistukseemme, osasta myymme asuntoja kuluttajille ja suurimman osan myymme eteenpäin verkostomme sijoittajille. Teemme tarvittaessa asunto- ja yhtiöremontteja. Kunnioitamme vuokralaisten asumisrauhaa ja pidämme joka käänteessä mielessä, että kyse on ihmisten kodeista.

Rehti ja sujuva kauppakumppani

Ensimmäisen kokonaisen kohteemme ostimme Senaatti-Kiinteistöiltä Rovaniemeltä vuonna 2018, jonka jälkeen olemme olleet ostamassa useita kohteita mm. Lappeenrannasta, Tampereelta, Mikkelistä, Kokkolasta, Oulusta, Keravalta, Lahdesta, Porista, Lohjalta, Hämeenlinnasta, Vaasasta, Naantalista ja Torniosta.

Kohteet ostetaan pääasiassa kuntien vuokrataloyhtiöiltä sekä myös eläkeyhtiöiltä, rahastoilta ja yksityisiltä kiinteistönomistajilta.

Olemme ostaneet itse sekä sijoittajaverkostomme voimin myös kokonaisia uudiskohteita sekä asuntonippuja kymmenistä uudiskohteista. Olemme tehneet yhteistyötä lähes kaikkien suurimpien rakennusliikkeiden kanssa.

Olemme usein saaneet kohteiden myyjiltä kiitosta avoimesta ja rehdistä toiminnasta sekä erittäin sujuvasta kauppaprosessista, joka on ehdottomasti kilpailuetumme. Puolin ja toisin avoimella ja luottamukseen perustuvalla yhteistyöllä meidän kanssa voi tehdä hyvät ja sujuvat kaupat ilman jälkireklamaatioita.

Ota yhteyttä jos etsit kohteellesi ostajaa tai jos sinulla on kontaktit kiinteistöjä omistaviin tahoihin!

Haemme rivi- ja kerrostalorakentamiseen soveltuvia tontteja

Haemme Suomen suurimmista ja keskisuurista (vähintään 50 000 asukasta) kaupungeista rivi- ja kerrostalorakentamiseen soveltuvia tontteja. Rakennusoikeutta saisi olla minimissään n. 1000kem2. Tarjoa rohkeasti tonttia!

Olemme kiinnostuneita myös asunnoiksi konvertoitavista toimistotaloista ja –kerroksista.

Yhteystiedot

Tarjoa kohdetta

Pekka Väänänen

info@sibvest.fi

044 2300 694

Topias Asuntosalkunrakentaja

Tarjoa tonttia

Topias Tervasmäki

info@sibvest.fi

 050 3614 011

Viimeisimmat artikkelit

Ota yhteyttä

Jos koet, että voisimme tehdä yhteistyötä asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa niin ota rohkeasti yhteyttä

Sibvest Oy
044 2300 694
info[at]asuntosalkunrakentaja.fi

Copyright © 2024 Asuntosalkunrakentaja.fi | Sibvest Oy | 044 2300 694 | info [at] asuntosalkunrakentaja.fi

Rekisteriseloste ja vastuulauseke