Asuntopehtoori on viiden tähden kumppani – Lue asiakaskokemuksemme

Joulukuun alussa tiedotimme Asuntopehtoorin kanssa aloitetusta yhteistyöstä ja toteutetusta yrityskaupasta, jossa meistä tuli Asuntopehtoori LKV:n osaomistajia. Asuntopehtoori tarjoaa vuokraus-, myynti-, huolenpito- sekä isännöintipalvelua Suomen suurimmissa kaupungeissa ja tarvittaessa sopimuksen mukaan ihan koko Suomessa.

Yhtenä päällimmäisenä syynä yhteistyön aloittamiselle oli se, että pystymme tarjoamaan asuntosijoittaja-asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua sijoitusasunnon ostosta aina sen hallinnointiin asti yhdessä Asuntopehtoorin kanssa.

Yhteistyön aloittamisen jälkeen siirryimme itse myös laajemmin Asuntopehtoorin asiakkaaksi, joten meille on ehtinyt kertyä tällä välin jo hieman lisää omia kokemuksia Asuntopehtoorin asiakkaana. Seuraavaksi muutama tällä välin tapahtunut esimerkkitapaus.

Voit kuunnella nämä asiakastarinat sekä muut kuulumiset myös artikkelin lopusta löytyvästä videokatsauksesta!

Sisällysluettelo

Pitosalkun siirto huolenpitopalveluun ja tuloksellista vuokrausta Torniossa

Siirsimme Asuntopehtoorin hoitoon oman noin kolmenkymmenen asunnon pitosalkkumme, jonka asunnot sijaitsevat Rovaniemellä, Torniossa ja Kangasalla. Lisäksi Keravalta valmistui 8 asuntoa, jotka jäivät myös huolenpitopalvelun piiriin. Asuntojen siirtäminen oli suhteellisen vaivatonta ja nyt palvelun voimassaoloaikana Asuntopehtoorilta tulee kuukausittain raportti, jossa näkyy kätevästi maksetut vuokrat, huolenpitopalvelun kustannus sekä tilityksen määrä, kaikki yhdessä raportissa. Ei mitään liikaa, ei mitään liian vähän, selkeää!

Vaikka Asuntopehtoorilla ei toimistoa Torniossa olekaan (Ouluun avattiin juuri), otettiin meidän kymmenen Tornion asuntoamme huolenpidettäväksi ja vuokrattavaksi. Tornion kohde on hyvä ja asunnot sijaitsevat varsin mukavalla paikalla, mutta siellä oli vuokrauksessa ollut hieman ongelmia, osa seisoi pidempään tyhjillään ja osaan saatiin vain lyhyitä määräaikaisia vuokrasopimuksia. Syiksi meille tarjottiin huonoa markkinaa, koska ihmiset eivät koronan takia muuta ja opiskelijatkin ovat jättäneet tulematta. Näissä toki on varmasti ollut osittain perää, koska liikkuminen Tornio-Haaparanta välillä on ollut hankalaa, kun Ruotsin raja käytännössä halkaisee kaksoiskaupungin keskeltä kahtia.

Asuntopehtoorin Sofia Savimäki otti kuitenkin haasteen vastaan ja aloitti tyhjien asuntojen vuokrauksen Tampereelta käsin helmikuun vaihteessa. Tuloksena se, että Sofia vuokrasi kolme tyhjillään seissyttä asuntoa täyteen kuukaudessa – kova suoritus siinäkin mielessä, että aiemmin huomattavasti heikommin suoriutunut kilpaileva välitysliike toimii Torniossa ja Sofia hoiti homman kotiin yli 600km päästä! Tästä voi oppia sen, että aina voi syyttää markkinaa, mutta keskinkertaisessakin markkinassa hyvin hoidetulla vuokrauksella asunnot voi saada vuokratuksi.

Keravan kohde vuokrattiin täyteen jo ennen valmistumista

Hankimme ennakkomarkkinointivaiheessa Skanskan rakentamasta Keravan Saviolla sijaitsevasta As Oy Keravan Kuusikulmasta kahdeksan yksiötä, joiden valmistumispäivä oli 11.3.2021. Kyseessä on Skanskan toimesta tunnetusti laadulla rakennettu uudiskohde ja asunnoistakin löytyy lasitetut parvekkeet eli itse tuote on kunnossa. Muuten lähtökohta vuokraukseen ei ollut helpoin mahdollinen, koska Keravalla oli aika paljon yksiötarjontaa ja lisäksi alkukevät ei ole vuokrausajankohtana parhaimmasta päästä.

Asuntopehtoori LKV:n Uusimaan konttorin vetäjä Antti Pekkala tarttui toimeen ja asuntojen vuokraus aloitettiin tammikuussa parisen kuukautta ennen valmistumista. Itse vuokrauksesta vastuun otti pk-seudun toimipisteen tuore vahvistus Juho Pihlajaniemi. Lopputulos oli se, että jokaiseen kahdeksaan asuntoon löytyi hyvä kriteerit täyttävä vuokralainen.

Kaiken lisäksi asuntojen vuokrasopimukset alkoivat yhtä asuntoa lukuunottamatta heti muuttopäivästä 11.3.2021 alkaen, joten tässäkin voitettiin parisen tuhatta euroa verrattuna siihen, että vuokrasopimukset olisi laitettu alkamaan vasta kuun vaihteesta. Meidän näkökulmasta täyden kympin suoritus ja kun vuokrauksen hintakin on pk-seudulle edullinen 500€ (sis.alv.) niin ei voi kuin kiittää ja antaa kehut!

Uusi vuokralainen 48 tunnissa

Meillä on Kangasalan keskustassa As Oy Kangasalan Kuohunlähteessä 12 yksiötä, jotka myös siirrettiin huolenpitopalveluun. Yhdestä kohteen asunnosta tuli irtisanomisilmoitus 3.3. klo 14.07, Asuntopehtoorin Carita Sauna-aho ilmoitti tästä meille 14.22 eli tasan tarkalleen 15 minuuttia irtisanomisen jälkeen. Asunto laitettiin heti uudelleenvuokraukseen ja toimeksiantosopimus allekirjoiteltiin sähköisesti. Tässäkin tarinassa loppu on onnellinen sillä vain kaksi päivää myöhemmin meillä oli uusi vuokrasopimus allekirjoitettuna sähköpostissa!

Tässä hyvä esimerkki miten nopeasti ja tehokkaasti asiat parhaimmillaan Asuntopehtoorilla toimivat. Näin nopeasta, hyvästä ja toimivasta vuokrauspalvelusta meillä ei ole aiemmin kokemusta, joten tätä ei voi olla hehkuttamatta. Kiitos Carita ja Tampereen toimipiste!

Mitä muuta on tapahtunut ja mitä on tulossa - katso videokatsaus

Yhteistyön aloittamisen jälkeen on kerennyt tapahtua paljon muutakin. Halusimme tällä kertaa käydä kuulumisia läpi videon muodossa, alta voit kuunnella ja katsoa tallenteen, jossa Pekka Asuntosalkunrakentajan puolelta ja Marco Matrone Asuntopehtoorilta kertoo uudistuksista sekä mm. tulevista kohteista.

Asuntopehtoorin palveluihin liittyvät yhteydenotot Marcolle (marco.matrone@asuntopehtoori.fi, 045 251 4155) tai Asuntopehtoorin välittäjille. Lue lisää Asuntopehtoori.fi

Usein kysytyt kysymykset

Asuntopehtoori Oy tarjoaa vuokranvälitystä, asuntojen huolenpitoapalvelua sekä asuntojen myyntivälitystä. Toiminta alkoi vuokra-asuntojen kanssa toimimisen parista, mutta nykyisin palvelu on laajentunut suosion ja kysynnän myötä asuntojen myyntiin ja isännöintipalveluihin.

Palveluiden ostaminen Asuntopehtoorilta on ollut helppoa. He ovat mutkaton ja nopea kumppani, jolla on selkeä hinnoittelu sekä pyrkimys taata asiakkaalle enemmän lisäarvoa, kuin ennalta odottaisi.

Asuntopehtoori aloitti tarjoamaan isännöintipalveluja taloyhtiöille vuonna 2021. Heidän isännöintiperiaatteensa on karsia turhia kuluja, nopeuttaa ja helpottaa yhteistyötä hallitusten kanssa sekä huolehtia taloista hyvin pitkällä aikajänteellä.

Asuntosijoittamisesta enemmän:

Jaa artikkeli eteenpäin

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Tulosta

Pekka Väänänen / Asuntosalkunrakentaja

Loimme Asuntosalkunrakentaja.fi sivuston, koska haluamme tuottaa lisäarvoa asuntosijoittamisesta kiinnostuneille. Aloitimme sisarusteni kanssa vuonna 2012 yhdestä asunnosta, nyt hankimme kokonaisia kerrostaloja. Pystymme tarjoamaan ostettavaksi tukkuhintaisia asuntoja, koska jaamme määräalennushyödyn asiakkaidemme kanssa. Lisäksi tarjoamme asuntosijoittajien käyttöön ilmaista materiaalia. Mukavaa matkaa asuntosijoittamisen parissa!