Mikä on huolenpitopalvelu? Katso Asuntopehtoori-yhteistyömme hyödyt

Tiedotimme 4.12.2020, että yhteistyön aloittamisesta Asuntopehtoorin kanssa. Asuntopehtoori on viiden tähden vuokraus-, myynti-, isännöinti- ja huolenpitopalvelua tarjoava kasvava yritys, jonka juuret ovat Tampereella.

Asuntopehtoorilla on erittäin hyvä maine, joka johtuu hyvästä asiakaspalvelusta ja tehokkkaista toimintatavoista. Olemme itse olleet Asuntopehtoorin asiakas ja asioiden sujuvuus on ollut erittäin hyvää, selvästi massasta erottuvaa. Tällaista palvelua tarjoamme mielellämme myös meidän omille asiakkaille.

Meidän tehtävä on tähän asti ollut tarjota asuntosijoittajille hyvän ja helpon tavan löytää ja ostaa hyviä ja edullisia sijoitusasuntoja. Olemme siinä onnistuneet varsin hyvin. Meillä ei kuitenkaan ole ollut tarjota palvelua, jonka avulla sijoittajat voisivat ulkoistaa sijoitusasuntojensa vuokrauksen ja hallinnoinnin ammattilaiselle. Nyt siihen on tullut muutos!

Sisällysluettelo

Mikä on Asuntopehtoorin huolenpitopalvelu?

Huolenpitopalvelu on sijoitusasuntojen hallinnointipalvelu, jossa alan ammattilainen pitää nimensä mukaisesti sijoitusasunnoistasi huolta sinun puolestasi. Voidaan puhua avaimet käteen –palvelusta.

Huolenpitopalvelun sisältö:

Mitkä ovat huolenpitopalvelun suurimmat hyödyt?

Huolenpitopalvelun suurin hyöty on luonnollisesti se, että asunnon omistaja voi olla huoletta sijoitusasuntojen hallinnoinnin suhteen ja käyttää aikansa ja energiansa muihin tärkeisiin asioihin. Asuntopehtoori toimii yhteyshenkilönä eli kun vuokralaiselle tulee ongelma, hän ei soita sinulle vaan Asuntopehtoorille.

Huolenpitopalvelun käyttö tuo myös varmuutta ja suunnitelmallisuutta asuntosijoitustoimintaasi, koska vaikka vuokralainen ei olisi vuokraa vielä maksanut, Asuntopehtoori tilittää vuokran tilillesi kuukauden 5.päivä, aina. Lisäksi palveluun kuuluu pysyvä vuokratakuu koko vuokrasuhteen ajan eli mikäli vuokralainen ei vuokraa maksa, Asuntopehtoori maksaa (takuu koskee vain Asuntopehtoorin tekemiä vuokrauksia).

Asuntopehtoori on ammattimainen vuokranantaja, joten voit olla varma, että asuntosijoitustasi ja vuokrasuhdetta hoidetaan hyvin unohtamatta vuokranmaksun valvontaa tai vuokrankorotuksia.

Hallinnointipalvelun piirissä olevien asuntojen uudelleenvuokraus on tehokasta, koska Asuntopehtoorilla on asunnon tiedot valmiina. Näin uudelleenvuokraus saadaan aina ajoissa käyntiin, jolloin tyhjien kuukausien riski pienenee.

Huolenpitopalvelussa on vuoden 2024 alussa yli 3 000 asuntoa.

Kenelle huolenpitopalvelu sopii?

Oikeastaan jokaiselle joka haluaa ulkoistaa sijoitusasuntojensa tai tiettyjen, esimerkiksi kaukana sijaitsevien asuntojen hallinnoinnin ammattilaiselle. Palvelua käyttävillä asiakkailla on keskimäärin muutamia asuntoja huolenpidossa, mutta minimimäärää ei palvelun käytölle ole eli huolenpitopalvelun voi aloittaa yhdelläkin asunnolla.

Huolenpitopalvelu sopii myös isommille asunto- tai kiinteistösijoittajille sillä Asuntopehtoori pystyy hoitamaan myös kymmenien asuntojen kokonaisuudet sekä kokonaiset kerrostalot. Isoimmilla asiakkailla on yli 100 asuntoa huolenpitopalvelun piirissä. Palvelukokonaisuuteen sisältyvä isännöinti mahdollistaa myös institutionaalisten sijoittajien kiinteistösalkkujen hallinnoinnin.

Hinta-laatusuhteeltaan edullinen hallinnointipalvelu

Huolenpitopalvelun hinta asuntoa kohden on 35€ kuukaudessa. Palkkio on kokonaan verovähennyskelpoinen ja hinta sisältää arvonlisäveron. 30% pääomatuloveroasteella hinta on verojen jälkeen alle 25 euroa eli alle euron päivässä.

Tottakai kiinteä kuukausikustannus tiputtaa hieman vuokratuottolaskelman tuottoa, mutta kun huomioidaan palvelun sisällön ja laadun antamat hyödyt, hinta on mielestämme varsin kohtuullinen. Vuokra tulee tilillesi varmasti aina samana päivänä ja Asuntopehtoori hoitaa vuokrasuhdettasi huolella. Säästyminen yhdeltä tyhjältä kuukaudelta tai maksamattomalta vuokralta vuodessa, tekee investoinnista jo selvästi plusmerkkisen jo ilman, että huomioidaan säästetty vaiva ja aika, joiden arvoa on hankala rahassa mitata.

Asiakastyytyväisyys erinomaisella tasolla

Huolenpitopalvelun asiakkaat ovat lähes poikkeuksetta olleet palveluun erittäin tyytyväisiä ja palvelun käyttöön ottaneet asiakkaat pysyvät asiakkaina. Huolenpitopalvelun irtisanoneita on kirjoitushetkellä tullut kaikkineen yksi kappale ja siinäkin syy taisi olla muu kuin palvelun laatu.

Kysymyksiä ja vastauksia huolenpitopalvelusta

Palvelu on saatavilla lähes jokaiseen kaupunkiin ja asuntoja hallinnoidaan Helsingin, Tampereen, Jyväskylän, Turun ja Oulun toimipisteistä käsin.

 

Kyllä, palvelun voi lopettaa 1kk irtisanomisajalla

 
 

Palvelun saa käyttöön käytännössä välittömästi, kun meillä on kaikki tarvittavat tiedot (vuokrasopimus ja mielellään isännöitsijäntodistus)

 
 
 

Asuntopehtoorin vuokravälityspalvelu erottuu hinnalla sekä laadulla

Asuntopehtoorin vuokravälityspalvelu kasvaa voimakkaasti ja siihen on useita syitä. Ensinnäkin Asuntopehtoorin vuokravälityspalvelu on tehokasta ja nopeaa, toimeksiannot ja vuokrasopimukset hoituvat kaikki sähköisesti. Ilmoitukset tehdään huolella, yhteydenottoihin vastataan ja ihmisiä palvellaan hyvin.

Vuokrausprosessi etenee seuraavasti:

Vuokravälitys sisältää vuokratakuun ensimmäiseltä vuodelta

Vuokratakuu on myös hyvä syy vuokrata asunto Asuntopehtoorin kautta, koska riski saamatta jääneistä vuokrista jää pois ensimmäisen vuoden ajalta.

Kun vuokrasopimus on tehty, Asuntopehtoori takaa vuokranantajalle ensimmäisen vuoden vuokratuoton: jos vuokralainen ei maksa vuokraa, Asuntopehtoori maksaa.

Mitä takuuvapaa tarkoittaa ja mitä hyötyä siitä on?

Takuuvapaa on vuokralaiselle tarjolla oleva vapaaehtoinen palvelu, jossa vuokralainen välttää vuokravakuuden maksamisen ja maksaa sen sijaan Asuntopehtoorille 20 €/kk maksua (+ avausmaksu 35€). Tätä kuukausimaksua ei palauteta vuokralaiselle.

Mikäli vuokrasuhteen päättyessä tulee tarve realisoida vuokravakuutta esimerkiksi loppusiivoukseen, maksaa Asuntopehtoori tämän laskun ja perii summan vuokralaiselta. Vuokranantajan kannalta tässä ei siis ole mitään eroa tavalliseen vuokravakuuteen.

Takuuvapaa lisää Asuntopehtoorin välityksessä olevien vuokra-asuntojen kiinnostusta ja parantaa näin vuokrauksen tehokkuutta.

Selkeä ja edullinen hinnoittelu

  • Yksiöt 550 € sis. alv 24 % (pk-seutu 650€)
  • Kaksiot 650 € sis. alv 24 % (pk-seutu 800€)
  • Kolmiot 750 € sis. alv 24 % (pk-seutu 950€)

Siinä se on, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Vuokravälitysalalla käytetään pääsääntöisesti toteutuneeseen vuokraan perustuvaa hinnoittelua, perinteisesti 1kk vuokra + alv. Tämä käy asunnon omistajalle kukkarolle, etenkin isommissa kaupungeissa, joissa vuokrat ovat korkeat.

Kysymyksiä ja vastauksia vuokravälityspalvelusta

Pääkaupunkiseutu, Tampere, Jyväskylä, Turku ja Oulu. Sopimuksen mukaan myös muut paikkakunnat.

 

Kyllä, jokaisen hakijan luottotiedot tarkastetaan ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista.

 

Mitä sanoo Asuntopehtoorin perustaja, Miika Vuorensola?

Miten Asuntopehtoori pystyy olemaan avuksi Asuntosalkunrakentajan asiakkaille?

”Tarjoamalla laadukasta huolenpitopalvelua, vuokravälitystä ja tarvittaessa myyntivälitystä. Lisäksi meiltä onnistuu arviokirjat pankkeja varten sekä kauppakirjat itsemyyjille.”

Millainen yhteyshenkilö Asuntopehtoori on asunnon vuokralaiselle?

”Joustava ja helposti saavutettava. Googlen palaute vuokralaisilta on kauttaaltaan tasan lähes 5 tähteä (4,8).”

5/5

Parantavatko Asuntopehtoorin palvelut asunnon käyttöastetta, miksi?

”Vuokralaiset saavat asiantuntevaa ja aina ystävällistä palvelua. Vuokranmaksu on helppoa ja ongelmat ratkotaan nopeasti. Kun vuokrasuhde toimii ongelmitta, ei vuokralaisella ole muuta syytä muuttaa kuin muuttunut elämäntilanne.”

Miten Asuntopehtoori pystyy auttamaan isoja asuntosijoitustahoja?

”Pystymme hoitamaan kymmenien ja aivan pian jopa satojen asuntojen asuntosalkkuja tai kokonaisia kerrostaloja. Olemme ennen kaikkea moderni kiinteistömanageri. Kaikki asiointi onnistuu sähköisillä työkaluilla. Olemme itse asuntosijoittajia ja hoidamme kiinteistövarallisuuttanne kuin omaamme. Teemme ehdotuksia vuokratuoton parantamiseksi ja hoidamme vuokralaisten pyynnöt ja reklamaatiot nopeasti.”

Kuinka hyvä vuokravälittäjä Asuntopehtoori on ja mikä siihen on syynä?

”Uskallan väittää, että Suomen paras. Konkreettisia osoituksia tästä on:

1) Huima kasvuvauhti – kasvoimme tyhjästä Tampereen markkinajohtajaksi vuokravälityksessä kahdessa vuodessa.
2) Vuokranantajien ja vuokralaisten palaute on todella hyvää – palautetta tulee paljon ja se on poikkeuksetta parasta.
3) Olemme itsekin vuokranantajia ja ymmärrämme mitä asiakkaamme arvostavat. Tärkeintä on hyvä vuokralainen, hyvä vuokra ja tyhjien kuukausien välttäminen.”

Miksi kannattaa valita Asuntopehtoori?

”Meidän kanssa homma toimii. Lisäksi olemme todella kilpailukykyisiä kiinteällä hinnoittelullamme, hinta-laatusuhteemme on markkinoiden paras:

  • Yksiöt 550 € sis. alv 24 % (pk-seutu 650€)
  • Kaksiot 650 € sis. alv 24 % (pk-seutu 800€)
  • Kolmiot 750 € sis. alv 24 % (pk-seutu 950€)
  • Huolenpitopalvelu 35€/kk sis. alv 24%

Käytännössä muut välitysliikkeet laskuttavat vuokranvälityksestä 1 kk vuokra + alv 24 % eli voit helposti laskea oman asuntosi vuokran kautta paljonko säästät käyttämällä Asuntopehtooria.”

Lue lisää Asuntopehtoori.fi tai ota suoraan yhteyttä Asuntopehtoorin Miikaan tai Marcoon.

Miika Vuorensola, yrittäjä, Asuntopehtoori LKV, 040 777 2808, miika@asuntopehtoori.fi / Yritysasiat ja yhteistyökuviot

Marco Matrone, myyntipäällikkö, LKV, LVV, 045 251 4155, marco.matrone@asuntopehtoori.fi / Toimeksiannot

Kiinnostuitko Asuntopehtoorin palveluista?

Mitä muita hyötyjä yhteistyöstämme syntyy?

Asuntosalkunrakentajan ja Asuntopehtoorin taustalla olevat henkilöt ja yritykset ovat vuokranantajia ja sijoittavat molemmat korkealla volyymilla asuntoihin.

Meillä on hyvät suhteet rakennusliikkeisiin, joten pystymme uudiskohdepuolella hankkimaan isompia asuntonippuja tai rakennuttamaan kokonaisia kerrostaloja. Lisäksi ostamme myös kokonaisia käytettyjä asuinkiinteistöjä. Näistä syntyy määräalennushyötyjä ja jaamme suuren osan tästä hyödystä sijoittajille, joten meidän kautta pystyy ostamaan edullisia sijoitusasuntoja.

Tämän lisäksi pystymme siis tarjoamaan ainakin kohdekaupungeissa oheispalvelut eli asuntojen vuokrauksen, huolenpitopalvelun sekä myynnin. Mahdollista siis on, että sijoittaja ostaa kauttamme asunnon alle markkinahinnan, hoidamme asuntoon vuokralaisen, huolehdimme asunnosta vuokrasuhteen ajan ja lopulta myyntivälittäjä myy asunnon täyteen hintaan julkisen markkinan kautta.

Voimme siis yhdessä olla arvokas kumppani niin piensijoittajille kuin isommillekin asuntosijoittajille ja kiinteistönomistajille sekä rakennusliikkeille.

 

Lisäpotkua asuntosijoittamiseen:

Jaa artikkeli eteenpäin:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Tulosta

Pekka Väänänen / Asuntosalkunrakentaja

Loimme Asuntosalkunrakentaja.fi sivuston, koska haluamme tuottaa lisäarvoa asuntosijoittamisesta kiinnostuneille. Aloitimme sisarusteni kanssa vuonna 2012 yhdestä asunnosta, nyt hankimme kokonaisia kerrostaloja. Pystymme tarjoamaan ostettavaksi tukkuhintaisia asuntoja, koska jaamme määräalennushyödyn asiakkaidemme kanssa. Lisäksi tarjoamme asuntosijoittajien käyttöön ilmaista materiaalia. Mukavaa matkaa asuntosijoittamisen parissa!