5 syytä miksi olemme erinomainen kumppani asuntosijoittamiseen – Lue asuntosijoittajien kokemuksia

1. Meidän kautta voi ostaa erinomaisia sijoitusasuntoja ympäri Suomen

Ensimmäinen ja ehkä se kaikkein tärkein syy valita meidät kumppaniksi asuntosijoittamiseen on tietenkin hyvät sijoituskohteet. Sijoitusasuntotarjontamme on ollut monipuolista ja tulee olemaan entistäkin monipuolisempaa. Meidän kautta on mahdollista ostaa vanhoja tai uusia kohteita aina Rovaniemeltä eteläiseen Suomeen. Pyrimme tarjoamaan kohteet aina alle markkinahinnan. Ostamme isompia asuntokokonaisuuksia määräalennuksilla ja myymme asunnot nopeasti sijoittajille, jolloin yksittäinenkin sijoitusasunto on mahdollista ostaa meidän kautta edulliseen ”tukkuhintaan”. Koska olemme itse asuntosijoittajia, katselemme asioita samojen lasien läpi kuin muut sijoittajat. Kaikki tarjolle tulevat kohteet ovat sellaisia, jotka ovat läpäisseet omat kriteerimme ja suureen osaan kohteista olemme myös itse sijoittaneet rahaa.

 

2. Annamme sijoitusasunnoista aina kaiken saatavilla olevan tiedon

Meille on tärkeää, että meiltä asunnon ostava sijoittaja tietää mihin sijoittaa. Sen takia keräämme kohde-esitteisiimme aina kaiken oleellisen tiedon, että sijoittaja pystyy helposti saamaan ymmärryksen sijoituksesta ja tekemään sijoituksen turvallisin mielin. Esitteissämme on mm. tiedot taloyhtiöstä, kaikki mahdollinen tieto kohteen asunnoista, tietoa alueesta ja markkinatilanteesta, aluekartta, erilaisia laskelmia sekä kaikki ”hiljainen tieto” mitä olemme mahdollisesti saaneet asukkailta, rakentajalta, isännöitsijältä, välittäjiltä tai kumppaneiltamme.  

 

3. Jaamme vinkkejä sekä tarjoamme asuntosijoittajan hyödylliset materiaalit ilmaiseksi

Jaamme mielellämme omia kokemuksiamme ja vinkkejä asuntosijoittajille. Tiedon jakaminen ei missään nimessä ole meiltä pois vaan päinvastoin. Antamalla arvokasta tietoa seuraajillemme pyrimme siihen, että sijoittajat onnistuisivat mahdollisimman hyvin asuntosijoitustensa kanssa. Jaamme ilmaista materiaalia blogikirjoitusten ja E-kirjan muodossa. Lisäksi tarjoamme asuntosijoittajien käyttöön aineistopankin, jossa on paljon hyödyllisiä asiakirjoja asuntosijoittajalle sekä vuokratuottolaskuri, josta voi tulostaa laskelmia vaikka pankkineuvottelua varten. Lisäksi meitä kannattaa seurata myös Twitterissä ja Facebookissa, jossa esimerkiksi vinkkaamme etukäteen, että koska ja mistä seuraava sijoituskohde tulee tarjolle.  

 

4. Sijoitusasunnon osto on helppoa ja joustavaa

Asuntokauppojen tekeminen on meidän kanssa sujuvaa. Olemme ottaneet käyttöön menetelmät, jotka mahdollistavat sen, että meiltä asunnon ostavan sijoittajan ei välttämättä tarvitse juuri muuta kuin allekirjoittaa kauppakirja verkkopankkitunnuksilla ja mennä omaan pankkiin hoitamaan kauppahinnan maksun ja vastaanottamaan asiakirjat. Ennen kaupantekoa olemme yhteydessä ostajan pankkihenkilöön ja toimitamme pankkiin valmiiksi osakekirjat ja muut asiakirjat, jolloin kaupanteko on mahdollisimman helppoa ostajalle. Nykytekniikan avulla kauppakirjan voi allekirjoittaa etänä verkkopankkitunnuksilla. Tämä on kaiken lisäksi luotettavampi tapa, koska siitä jää jälki ja allekirjoittajan henkilöllisyys varmistuu samalla. Pankit hyväksyvät jo sähköisesti allekirjoitetut kauppakirjat.  

 

5. Rehellistä, avointa, luotettavaa ja nopeaa palvelua

Asiakkaamme ja kumppanimme ovat meidän toimintamme tärkeimmät voimavarat, joten heidän hyvä kohtelu on meille prioriteetti numero yksi. Tavoittelemme pidempiaikaisia yhteistyökumppanuuksia sijoittajien ja kumppaneidemme kanssa. Kun pystymme luomaan mahdollisimman paljon arvoa kumppaneillemme, menestymme näin myös itse pitkässä juoksussa. Teemme aina sen minkä lupaamme ja mahdollisesti vähän vielä enemmän. Vastaamme kysymyksiin ja pyrimme ratkaisemaan mahdolliset ongelmatilanteet aina mahdollisimman nopeasti. Tykkäämme puhua suoraan ja arvostamme rehellistä ja avointa peliä puolin ja toisin. Meille saa aina soittaa tai pyytää keskustelemaan asuntosijoittamisesta vaikkapa kahvikupposen ääreen.  

 

5+1 Mahdollistamme sijoitusasuntojen hallinnoinnin ulkoistamisen

Tiedotimme 4.12.2020, että aloitimme yhteistyön Asuntopehtoriin kanssa. Asuntopehtoori on viiden tähden vuokraus-, myynti- ja huolenpitopalvelua tarjoava yritys. Kovassa suosiossa olevan Asuntopehtoorin huolenpitopalvelun avulla sijoitusasuntojen hallinnoinnin voi ulkoistaa kokonaan ammattilaiselle ja käyttää oman vapautuneen ajan ja energian johonkin muuhun. Lue lisää Asuntopehtoorin hallinnointipalvelusta.  

 

Millaisia kokemuksia asiakkaillamme meistä on?

Halusimme tietää mitä asiakkaamme meistä ajattelevat ja mitä mieltä meidän palveluista ollaan. Teimme pienen kyselyn ja lähetimme sen osalle meidän kanssa asuntokauppaa tehneille sijoittajille. Alla asiakkaidemme vastauksia.  

 

Miten sijoitusasunnon ostoprosessi kanssamme sujui?

”Helppo, huoleton, mutkaton ja luottamusta herättävä” -Jarno Soininen

”Hyvin ja joustavasti tarpeet huomioiden” -Harri Huru

”Avointa, rehellistä ja selkeää” -Jouni

 

Mitä mieltä olet palvelustamme ja voisitko suositella meitä?

”Olen jo suositellut lukuisia kertoja blogissani ja privaatisti” –Harri Huru

”Minulle on muodostunut kuva asiantuntevasta ja rehellisestä palvelusta, ja voin suositella” -Sakari

”Palvelu on ollut asiantuntevaa, myytävät kohteet houkuttelevia ja olen suositellut teitä eteenpäinkin” -Hannu Airila

 

Millaisia hyötyjä palvelustamme on sinulle ollut?

”Pääsi alkuun asuntosijoittamisessa luotettavan toimijan kanssa” –Jarno Soininen

”Löytynyt hyviä asuntoja ja oppinut paljon uutta” -Tero

”Kattavampi ja yksityiskohtaisempi due diligence mitä todennäköisesti itse pystyisin ja ehtisin tekemään; sijoituskentän laajentuminen; olette itsekin sijoittajia, joten katsotte kohteita samojen silmälasien läpi kuin minäkin sijoittajana; keräämällä yhteen isompia sijoittajaryppäitä päästään parempiin diileihin; hoidatte neuvottelut eri stakeholdereiden kanssa -> vähemmän vaivaa minulle” –Sakari

”Hyvien sijoituskohteiden hankkiminen on vaikeaa avoimilta markkinoilta, mutta postilistan kautta hyviä sijoittajalle suunnattuja kohteita on tullut tarjolle tasaiseen tahtiin monipuolisesti eri puolilta Suomea. Asuntojen lisäksi blogista on saanut hyviä vinkkejä omaan tekemiseen” –Hannu Airila

 

Oletko ollut tyytyväinen tarjoamiimme sijoitusasuntoihin?

”Erittäin tyytyväinen, kohteet ovat olleet erittäin hyviä ja alle markkinahintaisia” -Jarno Soininen

”Kohteita on ollut monipuolisesti, ympäri Suomea, uudiskohteita ja vanhempaa asuntokantaa. Pääasiassa pieniä asuntoja” -Hannu

Sijoituskohteet ovat olleet lähes poikkeuksetta hyviä. Hyvää on erityisesti se, että on ollut tarjontaa sekä uusista-, vanhemmista ja remontoitavista kohteista. -Jouni

 

Pitäisikö palveluamme kehittää – miten?

”Yhteistyötä rakentajien/rakennuttajien kanssa on hyvä kehittää ja jatkaa. Tarjottavien asuntojen sijainti on erityisen tärkeää. Kasvukeskukset, liikenneyhteydet jne.” -Hannu

”Luokaa esim. riittävän kattava kuvapankki remontoiduista kohteista, kun on valmis, että ostaja saa luotettavan kuvan, että kaikki asunnon osa-alueet on kunnossa ja remontoitu, ettei tarvitse itse lähteä paikanpäälle todentamaan asioita, mitä voi hoitaa tänä päivänä netin kautta” -Jouni

”Mitä monipuolisempia kohteita eri puolilta tulee myyntiin niin sitä parempi” -Hannu Airila

 

Kiitämme kaikkia vastanneita palautteen antamisesta. Haluamme jatkossakin kuulla mielipiteitä ja ennen kaikkea myös rakentavaa kriittistä palautetta ja kehitysehdotuksia, että voimme olla paras mahdollinen kumppani asuntosijoittamiseen ja tarjota entistä parempia sijoitusasuntoja. Meidät saa haastaa!  

 

Lisäpotkua asuntosijoittamiseen:

Pekka Väänänen / Asuntosalkunrakentaja

Loimme Asuntosalkunrakentaja.fi sivuston, koska haluamme tuottaa lisäarvoa asuntosijoittamisesta kiinnostuneille. Aloitimme sisarusteni kanssa vuonna 2012 yhdestä asunnosta, nyt hankimme kokonaisia kerrostaloja. Pystymme tarjoamaan ostettavaksi tukkuhintaisia asuntoja, koska jaamme määräalennushyödyn asiakkaidemme kanssa. Lisäksi tarjoamme asuntosijoittajien käyttöön ilmaista materiaalia. Mukavaa matkaa asuntosijoittamisen parissa!